Man slogs medvetslös på öppen gata

Flera personer började av okänd anledning slåss - mitt i centrala Trollhättan. När polisen kom fram till platsen låg en medvetslös man på marken som blödde från huvudet. – Han har blivit ordentligt slagen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman vid Region Väst.

ANNONS
|

Det var strax innan femtiden som polisen fick ett larm om ett bråk som uppstått mellan flera personer.

När polisen kommer fram till platsen ligger det en man i 35-årsåldern mitt på öppen gata.Han blöder från huvudet och är inledningsvis medvetslös.

– Han har blivit ordentligt slagen, men jag har inte detaljer kring hans skador, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman vid Region Väst.

I nuläget hör polisen vittnen på platsen för att reda ut vad som egentligen har skett på platsen. Samtidigt söker man efter misstänkta gärningsmän i detnärliggande området.

– Enligt vittnen har det varit flera personer varit med i bråket, de har slagit sönder flaskor och allmänt stökigt, säger Christer Fuxborg.

ANNONS

Mannen har förts med ambulans till sjukhus. Händelsen rubriceras som grov misshandel alternativt misshandel.

Vid 20-tiden meddelar polisen att man gripit en man. Han misstänks för gorv misshandel. alternativt misshandel.

- Efter efterforskningar så har patrull på plats så lyckas man få fram uppgifter om vem den misstänkte kan vara. Strax därefter lyckas man gripa mannen. säger Christer Fuxborg.

ANNONS