Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Man slogs medvetslös på öppen gata

Flera personer började av okänd anledning slåss - mitt i centrala Trollhättan. När polisen kom fram till platsen låg en medvetslös man på marken som blödde från huvudet. – Han har blivit ordentligt slagen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman vid Region Väst.

Det var strax innan femtiden som polisen fick ett larm om ett bråk som uppstått mellan flera personer. 

När polisen kommer fram till platsen ligger det en man i 35-årsåldern mitt på öppen gata. Han blöder från huvudet och är inledningsvis medvetslös. 

– Han har blivit ordentligt slagen, men jag har inte detaljer kring hans skador, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman vid Region Väst. 

I nuläget hör polisen vittnen på platsen för att reda ut vad som egentligen har skett på platsen. Samtidigt söker man efter misstänkta gärningsmän i det närliggande området. 

– Enligt vittnen har det varit flera personer varit med i bråket, de har slagit sönder flaskor och allmänt stökigt, säger Christer Fuxborg.

Mannen har förts med ambulans till sjukhus. Händelsen rubriceras som grov misshandel alternativt misshandel.

Vid 20-tiden meddelar polisen att man gripit en man. Han misstänks för gorv misshandel. alternativt misshandel.

- Efter efterforskningar så har patrull på plats så lyckas man få fram uppgifter om vem den misstänkte kan vara. Strax därefter lyckas man gripa mannen. säger Christer Fuxborg.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.