Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Man och kvinna i slagsmål på motorväg

Sent under fredagen ska en man och en kvinna ha slagits på E20 i Götene kommun. Flera bilister blev vittnen till händelsen och larmade polis.
– Det är en bil som stannat mitt på vägen, säger Per Sahlgren vid polisen.

Det var strax efter midnatt som polisen larmades efter att en man och en kvinna ska ha slagits på E20 i Götene kommun. Personerna kom från en bil som stannat mitt på vägen i södergående riktning.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

– Det ha varit en man och kvinna som slagits, flera bilar har stannat och försökt lösa detta. Vi fick larm om att det är en man som misshandlar en kvinna, säger Per Sahlgren, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Mannen ska sedan ha försökt fly från platsen, men blivit stoppad av andra trafikanter som ställt sig i vägen.

– Det ska vara en lastbil som försökt stoppa dem och ställt sig framför bilen. Mannen har försökt dra därifrån och försökte då köra på lastbilen, men de andra ska ha stoppat honom, säger Per Sahlgren.

Strax innan 01 natten till lördagen var händelseförloppet oklart och polis var fortfarande på plats för att prata med personerna.

– Jag vet inte alls vad de har för relation, vi försöker reda ut vad som hänt, säger Per Sahlgren.

Under lördagsmorgonen meddelar polisen att kvinnan misstänks för drograttfylleri, narkotikabrott och vårdslöshet i trafik. Mannen rapporteras för narkotikabrott.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.