Man misshandlad – kvinna gripen

En kvinna i 25-årsåldern har gripits misstänkt för grov misshandel efter bråk i en bostad i Borås, uppger polisen. Polisen misstänker att mannen kan ha skadats med en kniv.

ANNONS
|

Mannen som är i 35-årsåldern, har fått en mindre skada på ryggen. Polisen misstänker att skadan kan komma från en kniv eller stickvapen.

– Det finns en hel del omständigheter som vi nu utreder. De har tidigare haft en relation, och det ska ha skett någon form av överträdelse som inte varit önskvärt från den ena parten, säger polisens presstalesman Stefan Gustavsson.

Den skadade mannen har uppgett för polisen att han inte behöver uppsöka sjukhusvård. Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS