Man misshandlad efter bilkrock

Två personbilar kolliderade under torsdagseftermiddagen. Kort efter händelsen uppstod bråk mellan personerna, som slutade med att den ena föraren fick åka med ambulans till sjukhus.
I samband med händelsen gjorde polisen ett fynd som misstänkts vara narkotika i en av bilarna.

ANNONS
|

Det var vid klockan 13.30 som SOS larmades om en kollision mellan två personbilar i Surte, varpå polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen.

Efter krocken ska ett fysiskt bråk ha uppstått mellan två män, i 25- respektive 35-årsåldern, som befann sig i den ena bilen och en man i 20-årsåldern som befann sig i den andra.

– Det är oklart vem som var vållande, men efter det ska de ha börjat bråka och det är två män som verkar vara drivande i det hela, som har gett sig på den tredje mannen. Vad den mannen har gjort själv vet jag inte, säger Jens Andersson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

Mannen, som är i 20-årsåldern, fick avföras från platsen i ambulans för kontroll av sina skador, som enligt polisen inte ska vara allvarliga. Mannen var vid tillfället vaken och talbar.

När polisen kom till platsen söktes de två bilarna igenom av polishundar och ett fynd, av vad som skulle kunna vara narkotika gjordes.

– Jag vet inte i vems bil de har hittat det, men det ska analyseras vad det kan vara för något, säger Jens Andersson.

De två männen i 25- och 35-årsåldern greps av polis på plats misstänkta för misshandel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS