Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Man medvetslös efter krock på Tjörn – inga allvarliga skador

En förare i medelåldern fördes under fredagskvällen medvetslös till sjukhus i ambulans efter en krock mellan två bilar på Tjörn. Mannen klarade sig utan allvarliga skador men är misstänkt för grovt rattfylleri.
– Han kvicknade till på sjukhuset, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson på lördagen.

Larmet om olyckan ringdes in strax före klockan 21.00 på långfredagen. Olyckan inträffade i området Klövedal på Tjörn i Bohuslän där två bilar ska ha krockat.

Morten Gunneng var vakthavande befäl vid polisen i region Väst och berättade efter olyckan att det fanns en del oklarheter kring händelsen.

– Det är ganska rörigt. Det kom in som två olyckor men visade sig vara en och samma. Det är mycket folk vid platsen och vi jobbar vidare med att höra vittnen, säger han.

Efter olyckan kördes föraren, man i medelåldern, medvetslös till sjukhus.

– Vi har åkt med till sjukhuset för att kunna göra provtagning. Jag vet faktiskt inte i nuläget vad han har för typ av skador, berättade polisens vakthavande befäl på fredagskvällen.

Enligt polisen klarade sig mannen utan skador.

– På sjukhuset kvicknade mannen till och hade inga allvarliga skador, berättar Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen region väst, på lördagen.

Uppgifter fanns också om att en person ska ha lämnat olycksplatsen och sprungit ut i skogen efter olyckan.

– Vi har sådana uppgifter, men vi har inte fått dem vidimerade, det behöver inte vara så att det faktiskt är någon som har sprungit iväg, säger Morten Gunneng.

Någon sådan person ska inte ha påträffat.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.