Man knivskuren på Orust – misstänkt grov misshandel

En man knivskars under måndagskvällen, för att sedan dumpas från en bil. Polisen larmades och en misstänkt gärningsman har identifierats men inte gripits.

ANNONS

Det var vid 22.45-tiden på måndagskvällen som polisen fick larmet om en knivskuren man i Torp på Orust. Enligt Benjamin Streith, jourhavande förundersökningsledare vid polisen, blev brottsoffret förd till sjukhus för vård.

Vad som föranlett överfallet är dock oklart. Under tisdagsmorgonen uppger polisen att mannen enligt uppgifter har blivit dumpad vid en åker från en bil.

– Vi har en misstänkt gärningsman utpekad, men ingen är frihetsberövad i nuläget, säger Benjamin Streith.

Polisen bedrev en relativt stor insats under kvällen, där flera patruller tillsammans med hundsök deltog. De genomförde även en brottsplatsundersökning.

Polisregion Västs vakthavande befäl, Andreas Odén, berättar att brottsoffrets exakta skadeläge är okänt men att det åtminstone inte ska röra sig om några livshotande skador.

ANNONS

Ärendet rubriceras som grov misshandel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS