Polisen grep under fredagen en 77-årig man misstänkt för brottet.
Polisen grep under fredagen en 77-årig man misstänkt för brottet. Bild: Robin Aron

Man dog i skottlossning i Borås – 77-åring erkänner

Den 77-årige man som häktades efter fredagens skottlossning i Borås erkänner att han dödade en man i 55-årsåldern. Mannens advokat meddelade detta under en häktningsförhandling på måndagen, rapporterar Borås Tidning.

ANNONS
|

Det var i fredags som polisen larmades till en skottlossning i Sjöbo i Borås. I en bostad hittade polisen en skadad man i 55-årsåldern. Mannen fördes till sjukhus och dog sedan till följd av sina skador.

Polisen grep under fredagen en 77-årig man misstänkt för brottet.

Under måndagen hölls häktningsförhandlingen. Då meddelade den misstänkte gärningsmannens advokat att hans klient hade dödat mannen, enligt Borås Tidning. Det är ännu oklart hur den misstänkte ställer sig till brottsmisstanken om mord.

Den 77-årige mannen är på sannolika skäl häktad för mord.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS