Man död efter trafikolycka mellan lastbil och personbil

En man i 75-årsåldern har dött efter en trafikolycka mellan en lastbil och en personbil utanför Falköping. Polisen har tagit fordonen i beslag och kommer att utreda olyckan.

ANNONS
|

Vid halv tre på måndagseftermiddagen var en lastbil och en personbil inblandade i en trafikolycka på riksväg 46 vid Valtorp utanför Falköping.

Omständigheterna kring händelsen är oklara, men räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen och föraren av personbilen, en man i 75-årsåldern, fördes strax därefter till sjukhus.

Klockan 18.50 meddelade polisen att mannen dött i samband med olyckan. Anhöriga har underrättats.

Lastbilen var lastad med en större modell av lastmaskin, och de båda fordonen har tagits i beslag.

– Vi ska genomföra en utredning för att se vem som var vållande till olyckan, säger polisens presstalesperson i region Väst Stefan Gustafsson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS