Man död efter trafikolycka i Dals-Ed

En man i 80-årsåldern har avlidit i samband med en trafikolycka. Enligt polisen är det troligt att olyckan förorsakades av ett sjukdomsfall.
– Det är inte i särskilt hög hastighet som bilen far ner i diket, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson vid polisen Väst.

ANNONS
|

Polis larmades om en trafikolycka på länsväg 164 i Dals-Ed klockan 10.35 under lördagen. Mannen, som var i 80-årsåldern, hade av okänd anledning kört ner i diket.

– Räddningstjänsten kommer dit och försöker rädda livet på mannen men han avlider, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson på polisen Väst.

Enligt polisen ska det nu utredas huruvida olyckan förorsakats av sjukdomsfall eller inte.

– Det är inte i särskilt hög hastighet som bilen far ner i diket. Men det får naturligtvis utredas på vilket sätt han avlidit, säger Hans-Jörgen Ostler.

Förmodligen kommer bilen tas i beslag för tekniska undersökning.

ANNONS

– Men det är bara en försiktighetsåtgärd man gör, ifall det skulle visa sig att det inte var sjukdomsfall, säger Hans-Jörgen Ostler.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS