Man död efter allvarlig olycka i Mariestad

En man har omkommit efter att ha blivit påkörd på väg 26 strax utanför Mariestad. Totalt fick tre personer föras till sjukhus.

ANNONS
|

Olyckan inträffade på väg 26, i höjd med Ek, i riktning mot Skövde under natten mot lördagen. En man i 45-årsåldern blev påkörd när han stod utanför sin bil.

– Enligt initiala uppgifter befann han sig på eller vid sidan av vägen. Mannen avled i samband med krocken, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisen.

Tre personer fick föras till sjukhus efter olyckan, varav en alltså har avlidit. De andra två var passagerare i bilen som kolliderade med mannen. I anmälan rubricerar polisen händelsen som vårdslöshet i trafik.

– Vi har ingen misstänkt men en utredning pågår och vi ska höra fler personer och vi har beslagtagit bilarna.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS