Lastbil och personbil i krock utanför Varberg

En lastbil och en personbil krockade i Varbergs kommun i förmiddags. Vid 19-tiden meddelar polisen att en man i 60-årsåldern dött till följd av olyckan.

ANNONS
|

Klockan halv elva på torsdagsförmiddagen larmades räddningstjänsten till en trafikolycka i Väröbacka utanför Varberg. En personbil och lastbil hade krockat på Länsväg 850 i Väröbacka.

Även polis och ambulans larmades till platsen.

– Lastbilen och personbilen är tagna i beslag för en trafikteknisk undersökning, sade Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst, strax efter olyckan.

Vid 19-tiden på torsdagen meddelar polisen att en man i 60-årsåldern skadades så allvarligt i olyckan att hans liv inte gick att rädda.

Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik, för att utreda det inträffade.

Den avlidne mannens anhöriga är underrättade om dödsfallet.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS