Larm om misstänkt drunkning i Frillesås

Räddningstjänsten åkte under tisdagsmorgonen till Frillesås efter ett larm om en misstänkt drunkning i en å. Räddningstjänsten sökte i området men har inte hittat någon. Personen som larmade har förts till sjukhus.

ANNONS
|

Det var klockan halv sex på tisdagsmorgonen som räddningstjänsten fick ett larm om en misstänkt drunkning i Frillesås.

– Vi har fått in ett samtal från en person om att man saknar en person i en å, sa Peter Karlborg vid räddningstjänsten Väst.

Personen som larmade har förts med ambulans till sjukhus. Dykare från Göteborg befann sig också på plats för att hjälpa till med sökandet.

– Vi är på plats och försöker få en bild om vad som har hänt, sa Peter Karlborg strax efter att larmet inkommit.

Polisen larmades till platsen men vid sju-tiden meddelar polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler att polisen är färdiga på platsen och att man inte kan konstatera att något brott har begåtts.

ANNONS

Även räddningstjänsten kunde lämna platsen senare under tisdagsmorgonen.

– Vi har sökt kanter och flugit över med drönare och hittar inget i nuläget, säger Peter Karlborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS