Larm om drunkning – ambulanshelikopter på plats

Ambulanser och ambulanshelikopter var på plats i Smögen under lördagseftermiddagen, efter ett larm om en drunkningsolycka.
– Det ska ha rört sig om ett tillbud i samband med dykning, säger Mia Lorén, teamledare på SOS Alarm.

ANNONS
LocationSmögen||

Det var strax efter 15.30 på lördagen som samtalet kom till SOS Alarm om att en person ska ha försvunnit i vattnet vid Klevens udde i Smögen i Sotenäs kommun.

– Vi är på plats med två ambulanser och ambulanshelikopter, men än vet vi inte vad som hänt. Ärendet är rubricerat som en drunkning, men ingen person är hittad än, sa Mia Lorén på SOS alarm till GP vid 16.20-tiden.

Enligt Bohusläningen avfördes en person till sjukhus med ambulanshelikopter strax före 16.30.

– Det rör sig om en kvinnlig dykare och någon typ av tillbud under vatten, dock oklart vad. Vi vet inte heller hur hennes tillstånd är, konstaterar Martina Saghamre, vakthavande befäl vid polisen i Region Väst.

ANNONS

Texten uppdateras

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS