Ladugård brinner på Lökholmen – sju enheter på plats

En ladugård på Lökholmen strax norr om Strömstad har av okänd anledning fattat eld under måndagsmorgonen. Sju enheter från räddningstjänsten är på plats för att få kontroll över elden. – Den är helt övertänd, säger Jonathan Jansson, teamledare på SOS Alarm.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan åtta på måndagsmorgonen som SOS Alarm fick larm om en brand på Lökholmen. En ladugård är helt övertänd.

– Det ska inte vara några djur i den och inga människor uppges vara skadade men en ambulans är skickad till platsen, säger Jonathan Jansson.

Sju enheter från räddningstjänsten är nu på plats för att bekämpa branden. Även en ambulans och polis är på plats vid branden.

– Enligt våra rapporter från räddningstjänsten har det funnits spridningsrisk till intilliggande byggnader och kanske även en husvagn, men nu ska de ha kontroll på branden. Det ska vara en mindre ladugård som brunnit ner, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

ANNONS

Ingen har rapporterats skadad i samband med branden och enligt Anna Göransson kan de ännu inte avgöra om det finns misstanke om att ett brott ligger bakom branden.

– Det är för tidigt än så länge, säger hon.

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS