Kvinna skuren med glasskärva

Under natten till tisdagen blev en kvinna skuren med en glasskärva i en bostad i Kungälv. En kvinna i 20-årsåldern flydde platsen blodig, men dök senare upp på sjukhus och är nu misstänkt för misshandel.

ANNONS
|

Vid 02-tiden i natt larmades polisen till en adress i Kungälv där en kvinna ska ha skurit en annan kvinna med en glasskärva. Händelsen rubriceras som misshandel och den skadade kvinnan fördes till sjukhus med lindriga skador.

– Den misstänkta tar sig ner till någon busskur i närheten där vittnet lägger märke till att hon blöder, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesman.

När polisen kommer till platsen lyckas de inte hitta den misstänkta kvinnan i 20-årsåldern. Några timmar senare kommer hon dock själv in till Kungälvs sjukhus. Även hon har fått skador i samband med händelsen. Vid 07.30 på tisdagsmorgonen är polisen på plats på sjukhuset tillsammans med den misstänkta kvinnan.

ANNONS

– Hon är misstänkt för misshandel och hon kommer med största sannolikhet att gripas, säger Thomas Fuxborg.

Senare under morgonen greps kvinnan på sjukhuset. Hon är misstänkt för misshandel, narkotikabrott och våld mot tjänsteman.

Vilken relation de två kvinnorna har samt motivet till misshandeln är ännu oklart för polisen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS