Kvinna skadad i krock i centrala Varberg

En kvinna fördes till sjukhus efter en olycka i centrala Varberg på fredagskvällen. Polisen misstänker vårdslöshet i trafik.

ANNONS
|

Det var två personbilar som kolliderade i korsningen Otto Torells gata – Östra Hamnvägen, i hjärtat av Varberg, vid 18-30-tiden.

Enligt räddningstjänsten fanns totalt tre personer i bilarna. Två tog sig ut själva medan den tredje satt fast i bilen och fick befrias ur fordonet av räddningspersonal.

– En kvinna har förts i ambulans till sjukhus. Det är oklart vilka skador hon har, säger polisens talesperson Jenny Widén.

Båda de inblandade bilarna var rejält skadade och behövde bärgas. Strax efter klockan 19 var polisen kvar på platsen och väntade på bärgare. Det finns misstanke om brott i samband med krocken.

ANNONS

– Polisen kommer att upprätta en anmälan om vårdslöshet i trafik, säger Widén.

Vilken av bilisterna som tros ha felat är oklart.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS