Kvinna klämd under ko – förd till sjukhus med ambulans

En kvinna har blivit förd till sjukhus med ambulans efter att ha blivit klämd under en ko. Händelsen utreds som en arbetsplatsolycka, enligt polisen.
– Någonting har hänt i samband med att hon hanterat kon som gjort att hon hamnat under den, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

ANNONS
|

En kvinna har blivit klämd av en ko i vad som utreds som en arbetsplatsolycka på en gård i Falkenberg, uppger polisen. Skadeläget är oklart.

– Men hon är förd till sjukhus med ambulans. Vi har inlett en förundersökning om vållande till kroppsskada, säger Morten Gunneng.

Exakt vad som föranledde olyckan är oklart.

– Någonting har hänt i samband med att hon hanterat kon som gjort att hon hamnat under den och kommit ganska illa till, vad jag förstår, säger Morten Gunneng.

Strax innan 17.30 hade polisen lämnat platsen.

– Vi har gjort alla utredningsåtgärder på plats och nu blir det en sedvanlig utredning. Man jobbar utifrån brottsrubriceringen vållade till kroppsskada och då är det arbetsgivaren som utreds, kan man säga. Det finns ingen misstänkt i nuläget, säger Morten Gunneng.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS