Bilden är en arkivbild.
Bilden är en arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Kvinna i 65-årsåldern knivskuren

En kvinna i 65-årsåldern knivskars av en man och en kvinna i sin bostad i Färgelanda kommun på onsdagseftermiddagen. Larmet kom först ett par timmar senare, och kvinnan har förts till sjukhus.

ANNONS
|

Kvinnan, som var vaken och talbar när polis och ambulans anlände, har berättat att en man och en kvinna kommit in i hennes bostad och knivskurit henne. Hon fördes till sjukhus med ett antal sticksår, enligt polisen. Det är oklart hur allvarliga kvinnans skador är.

När larmet kom strax efter klockan halv sex så hade det redan hunnit gått ett par timmar sedan händelsen ägde rum. Varför det dröjde innan kvinnan larmade är oklart.

– Det är frågor som vi kommer att ställa till henne senare, säger Tommy Nyman, presstalesperson på polisen.

Oklart varför det hände

Det finns inget känt motiv till händelsen, men polisen räknar med att få fler svar när de kunnat förhöra kvinnan närmare. Bostaden har spärrats av, och under morgondagen kommer en teknisk undersökning att genomföras.

ANNONS

Söker ni efter gärningsmännen i området?

– Vi bedömer att det har gått så lång tid att det inte finns något att leta efter i området, utan vi riktar in oss på att se in det finns några vittnen i närheten. Vi har patruller där uppe som luskar lite i området och ser om man kan hitta någon som sett något som kan hjälpa oss, säger Tommy Nyman.

En polispatrull ska även ha besökt sjukhuset under kvällen för att försöka prata med den skadade kvinnan. Sent under onsdagskvällen hade ingen person gripits för misshandeln.

ANNONS