Kvinna hittad död utanför Halmstad – utreds som mord

Under torsdagen hittades en kvinna i 55-årsåldern död i en lägenhet i Fyllinge utanför Halmstad. Då det är oklart vad det är som ligger bakom dödsfallet utreder polisen det som mord.

ANNONS
|

Polisen skickades till adressen efter att närstående till kvinnan hört av sig och varit oroliga. De inte hört av henne på ett tag och var oroliga för att någonting hade hänt.

– Då åker vi till adressen och bryter upp dörren för att se om hon behöver hjälp och tyvärr hittades hon då avliden, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson i region Väst.

Då man inte kunde avgöra dödsorsaken, ens efter att tekniker varit på plats, har polisen nu inlett en förundersökning om mord. Hur länge kvinnan varit avliden är inte något som polisen uttalar sig om i nuläget.

ANNONS

– Man kommer säkert genomföra rättsmedicinsk undersökning för att ta reda på det, säger Hans-Jörgen Ostler.

Lägenheten har under dagen spärrats av för teknisk undersökning och polis arbetar nu vidare med att bringa klarhet i händelsen.

Kvinnans anhöriga är underrättade.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS