Kvinna hittad död i Skövde – en person anhållen

En person har anhållits efter att en avliden kvinna hittats i Skövde på nyårsdagen. Händelsen utreds som mord. Platsen söktes av med hund och kvinnans kropp ska undersökas av rättsläkare.

ANNONS
|

Sent på söndagen anhölls en person i samband med att en avliden kvinna hittats i Skövde.

– Vi nöjer oss att konstatera att en person har anhållits, säger Magnus Karlsson, chef för polisens enhet mot grova brott i Skövde.

Polisen spärrade av och sökte igenom området under nyårsdagen.

– När man anträffar en död person och inte vet dödsorsaken så inleder vi en förundersökning om mord alternativt dråp. Vi genomsöker området med hund för att säkra eventuella ytterligare spår i närområdet, sa polisens presstalesperson Stefan Gustafsson på söndagen.

På måndagsmorgonen väntar polisen fortfarande på den rättsmedicinska undersökningen för fler uppgifter om händelsen.

ANNONS

– Vi avvaktar en rättsmedicinsk obduktion och analyserar och sammanställer förhör som hållits innan vi går vidare, det är läget som det ser ut nu, säger Magnus Karlsson.

Kvinnans familj är underrättad, skriver polisen på sin hemsida.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS