Kvinna hittad död i Lerum – misstänkt mord

En kvinna i 70-årsåldern hittades död i sin bostad i Lerum under lördagen. Polisen meddelar att kvinnan hade skador som gör att de inte kan kan utesluta brott. En förundersökning om mord har inletts.

ANNONS
|

Under lördagskvällen, strax efter klockan 19, larmades polis till en bostad i Lerum, efter att en kvinna hittats död. Kvinnan hittades av privatpersoner som i sin tur slog larm.

Enligt polisens presstalesperson i region Väst, Peter Adlersson, kan mord inte uteslutas.

– Det finns skador på kvinnan som gör så att man inte kan utesluta det, säger han och berättar att en förundersökning inletts.

Ingen misstänkt

I nuläget finns det ingen misstänkt i ärendet. Polisen meddelar vidare att en rättsmedicinsk undersökning kommer att göras för att få besked om dödsorsaken.

Polisen är i nuläget förtegen om detaljerna kring händelsen. Om det fanns ytterligare indikationer på att brott har begåtts i bostaden, så som tecken på inbrott eller annat, vill de inte gå ut med och hänvisar till utredningens tidiga skede.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS