Kvinna död – blev påkörd av en åkgräsklippare

En kvinna i 70-årsåldern har avlidit efter att ha blivit påkörd av en åkgräsklippare. Enligt polisen handlar det sannolikt om en olycka.

ANNONS
|

Klockan 14.01 larmades SOS om att en kvinna blivit påkörd av en åkgräsklippare i Varberg. Räddningstjänst, polis och ambulans åkte ut till platsen där man fann kvinnan klämd och medvetslös.

Återupplivningsförsök påbörjades men kvinnans liv gick inte att rädda. Hon avled på plats och hann aldrig föras till sjukhus.

– Vi har patruller på plats som försöker få klarhet i allt. Det finns en del utredningstekniska åtgärder kvar att göra. Men allt tyder i dagsläget på att en olyckshändelse ligger bakom dödsfallet, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Kvinnans anhöriga är underrättade.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS