Kropp hittad i vattnet – misstänkt mord

Under lördagseftermiddagen hittades en död kropp flytande vid ett vattenbryn i Halmstad. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord.

ANNONS
|

Polisen fick ett samtal vid 14-tiden från en person som hade hittat en livlös kropp flytande i vattnet. Området är nu avspärrat och händelsen utreds som mord.

– Eftersom personen har hittats utomhus och vi inte kan utesluta brott har förundersökning gällande mord inletts. Vi har ingen identitet på personen ännu och jobbar med att fastlägga identitet, samt att klarlägga dödsorsaken, säger polisens presstalesperson Jens Andersson.

Vid 21-tiden hävde polisen avspärrningarna och lämnade platsen.

På söndagsmorgonen är identiteten ännu inte helt fastställd. Man har däremot konstaterat att den döde är en man och det förfaller att han har legat utomhus en längre tid.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS