Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Krockade med stolpe - person dog av skadorna

En person har förts till sjukhus allvarligt skadad efter en trafikolycka i Kinna. – Han ska ha kört in i en stolpe och har nu åkt till sjukhus med ambulans, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Strax efter klockan 5 på söndagsmorgonen kom ett larm om att en bilolycka ägt rum i centrala Kinna. När polisen kom till platsen visade det sig att en bil hade kört in i en stolpe. Enligt polisen ska det vara en person som skadats i olyckan.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

– Det är en person som är förd till sjukhus. Det ska röra sig om allvarliga - eventuellt livshotande skador, säger polisen.

Ambulans har lämnat platsen med den skadade personen men polisen befinner sig fortfarande på den gata i Kinna där trafikolyckan ägde rum.

Enligt polisen ska det bara ha varit en bil inblandad i olyckan och det ska ännu vara okänt vad det var som gjorde att bilföraren tappade kontrollen över bilen och körde in i stolpen.

Hur bilolyckan påverkar trafiken i Kinna är oklart, men eftersom polisen fortfarande är på platsen kan det förväntas vara vissa svårigheter att ta sig fram på en aktuella gatan i Kinna.

Enligt Aftonbladet ska personen senare under dagen ha dött av skadorna.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.