Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Krock på E6 - föraren greps på toalett

Efter en smitningsolycka strax norr om Göteborg grep polisen gärningsmannen på toalett på en närbelägen rastplats. - Vi har gripit han som kört bilen som vållade olyckan, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman i Västra Götaland.

11.29 fick polisen fick in uppgifter om en personbil som framfördes vårdslöst på E6 vid Stora Höga, strax norr om Göteborg. Direkt efter detta så kommer det uppgifter om att den bil som kört vårdslös ska ha kolliderat med en annan bil, strax söder om Stenungsund mellan Kode- och Jörlandamotet.

Vittnesuppgifterna talar sedan om att föraren av den vållande bilen lämnat bilen och sprungit från platsen. Han har klättrat över ett viltstängsel och försvunnit.

En man har återfinns sedan inlåst på en toalett vid Spekeröds rastplats. Allt pekar på att det är den man som avvikit från olycksplatsen. Mannen saknar körkort och misstänks för rattfylleri, smitning från trafikolycka. Mannen är känd av polis sedan tidigare.  
- Det stämmer att vi gripit den man som körde bilen som vållade olyckan, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesman i Västra Götaland.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.