Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kotten tillbaka i teatern

Nu är det dags för sommarteater i Gunneboskogen. I år kommer Kotten och Lillmusen åter till mångas glädje.
Kotten träffar på Lillmusen, en mus som bor i skogen och har hamnat i trubbel. Ett stort träd har fallit ner på familjens hus och förstört det.
Kotten och Lillmusen kämpar för att lösa mysteriet med trädet i huset och för att inte Lillmusen skall få skulden för vad som hänt.
- Vi kommer att få träffa fascinerande karaktärer som lever och verkar i skogen: lillmusens mamma, pappa och syskon samt bröderna bäver och många fler, säger Janne Sandberg som står för regin i sammanhanget och lovar att avslöja vad en långarm är och hur en pratkastare fungerar.
Sommarspelet går i traditionell stil och det är faktiskt artonde året som det bjuds sommarteater i Gunneboskogen.
Det är en ren friluftsföreställning där man gör klokt i att medföra picnickorg för att få en högtidsstund i gräset.
Manus för årets uppsättning är signerat Håkan Jonsson och musiken av Erik Jensen. Ensemblen utgörs av medlemmar i Teaterhuset Mölndal.
Intäkterna från sommarteatern används till att finansiera åretruntverksamhet för sju olika teaterföreningar med medlemmar i olika åldrar, allt från barn- och ungdomsverksamhet till teater för vuxna.
Premiären begås fredag 13 juni med start klockan 19.00. Därefter spelas föreställningen varje torsdag och fredag klockan 19 samt varje lördag och söndag då det ges två föreställningar, klockan 13 och klockan 16, fram till och med söndag den 13 juli.
På midsommarafton och midsommardagen vilar ensemblen från sommarspelet.