Lindomemotet norrut, 08.20.
Lindomemotet norrut, 08.20. Bild: Trafikverket

Köer på E45 efter olycka

Flera olyckor har skett under torsdagsmorgonen. En olycka skapar köer på E45 i Nödinge, en annan på E6 i Lindome – båda i riktning mot Göteborg.

ANNONS
|

Under torsdagsmorgonen har två olyckor skett i Nödinge. Bland annat har två bilar krockat på E45 mellan Nödinge Norra och Nödinge Södra, i riktning mot Göteborg.

Enligt polisen orsakar olyckan köbildning och det är stor påverkan på morgontrafiken. Räddningstjänsten var på plats men vid 08.07 var det åter full framkomlighet.

Samtidigt ska flera bilar ha krockat på E6 i Lindome, i riktning mot Göteborg. Enligt Trafikverket är ett körfält påverkat och det är stor trafikpåverkan på platsen. Strax innan 08.20 meddelade Trafikverket att det är åter full framkomlighet.

Det är dock fortfarande köer på platserna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS