Jagades av polisen – körde in i trädgård

När föraren inte stannade på polisernas uppmaning inleddes en biljakt. Färden tog slut när den misstänkte rattfylleristen körde av vägen och in i en trädgård. Därefter fortsatte jakten till fots.

ANNONS
|

Polisinsatsen utspelade sig i Horsås några kilometer utanför centrala Skövde strax efter midnatt.

När en polispatrull fattade beslut om att vilja kontrollera en förare, ska personen inte ha stannat på deras tecken.

Istället inleddes ett förföljande som pågick i omkring en mil norrut längs väg 200, innan föraren körde av vägen vid Ulvåker och rakt in i en trädgård.

Föraren ska sedan ha lämnat bilen och försökt springa från platsen, utan framgång.

Vid gripandet ska mannen ha klagat på smärtor i magen och sina revben och mannen fördes efter det till sjukhus i ambulans. På sjukhuset togs även prover för att kontrollera misstankarna om rattfylleri.

ANNONS

I samband med kraschen in i trädgården ska bilen ha fått sådana skador att den behövde bärgas från platsen.

Utöver rattfylleri berättar polisens presstalesperson Anna Göransson att föraren även misstänks för vårdslöshet i trafik.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS