Här är Västra Götalands vackraste hållplats

Hållplats Fotö har blivit utsedd till Västra Götalands vackraste hållplats. Det står klart efter hundratals resenärer fått rösta om saken.

ANNONS
|

Det var under förra månaden som Västtrafik inledde tävlingen om vilken som är Västra Götalands vackraste hållplats.

I Västtrafiks upptagningsområde finns 22 000 hållplatser och utav samtliga dessa fick kollektivtrafikbolaget in hundratals bidrag.

– Totalt skickades 270 bilder in och sedan fick jurymedlemmarna välja sina fem favoritbilder. Det visade sig att juryn var ganska enig, sa Malin Bernhardsson, marknad- och kommunikationschef på Västtrafik.

Fem finalister

Västtrafik plockade sedan fram fem finalister bland de inskickade bidragen. Det var hållplatserna Svingeln och Stenpiren i Göteborg, hållplatsen Fotö i Öckerö kommun, Trolmen i Götene kommun samt Vändeken Strömslund i Trollhättan kommun.

Efter att resenärerna fått rösta om saken står det klart att Hållplats Fotö har blivit utsedd till Västra Götalands vackraste hållplats.

ANNONS

– Vi vill tacka alla som deltagit i tävlingen, både genom bidrag och röster. Det är fint att se att hållplatser är någonting som engagerar, säger Malin Bernhardsson i ett uttalande.

LÄS MER:Överfulla 100-bussar – resenärer vittnar om kaos

LÄS MER:Västtrafik ska testa att tillåta cykeln på bussen

LÄS MER:Här är Västsveriges vackraste hållplatser

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS