Fyra gripna efter skottlossningen i Borås

Fyra personer greps under tisdagsmorgonen misstänkta för att ha varit delaktiga i skottlossningen i Borås den andra augusti. Enligt polisen är ingen av de gripna är den misstänkta skytten.

ANNONS
|

Fyra personer har nu gripits efter mordförsöket på Hässle torg i Borås den andra augusti. Det var en 13-årig pojke och en 24-årig man som skottskadades vid en pizzeria på Våglängdsgatan på Hässleholmen i Borås, som GP tidigare rapporterat om.

Under tisdagsmorgonen kunde två män och två kvinnor i 20 till 30-årsåldern gripas misstänkt för att ha varit delaktiga i skottlossningen. Samtliga av de gripna kommer i från områden i och omkring Sjuhärad och enligt polisen är ingen av personerna den misstänkta skytten.

Senast på fredag kommer åklagaren ta ett beslut om de gripna personerna kommer att begäras häktade eller inte.

ANNONS

Polisen uppmanar att fortsatt lämna vittnesmål och tips som kan föra utredningen framåt.

LÄS MER:Många i fara vid skottlossning i Borås

LÄS MER:Två personer skottskadade i Borås

LÄS MER:Tonårspojke skottskadad i Borås – kan ha träffats av misstag

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS