Flicka till sjukhus efter smitningsolycka

En personbil smet under onsdagseftermiddagen från olycksplatsen efter att ha varit inblandad i en krock mellan en annan bil och en lastbil.

ANNONS
|

– En flicka har förts till sjukhus efter krocken, och det här kommer troligen att utredas som en smitningsolycka, säger Anna Göransson på polisen.

Det var vid 13-tiden på onsdagseftermiddagen som räddningstjänsten larmades till Väg 535 vid cirkulationsplats Bårhult till Öjersjö.

– Där har vi en lastbil och personbil som har kolliderat, berättade Mats Gränsmark, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg.

Enligt polisen var ytterligare en personbil inblandad i olyckan, men personen som körde bilen ska ha avvik från platsen.

När räddningstjänst och ambulans anlände till olyckan satt två personer kvar i personbilen.

Polisens presstalesperson berättar att en person senare fick köras i ambulans till sjukhus.

ANNONS

– Det rör sig om en flicka, jag har ingen ålder på henne, men hennes skador bedöms som lindriga.

Under räddningsarbetet efter olyckan fick ett körfält stängas av längs den aktuella vägen, som nu åter är öppen för trafik igen.

Polisens presstalesperson Anna Göransson berättar att olyckan nu troligen kommer att utredas som en smitningsolycka och att personen som smet från platsen därmed kan komma att bli misstänkt för brott.

Texten uppdateras.

ANNONS