Flerbilskrock i Falköping – en allvarligt skadad

Två personbilar och en lastbil kolliderade i höjd med Slöta utanför Falköping. Enligt räddningstjänsten rörde det sig om en frontalkrock mellan två av fordonen, och en person är allvarligt skadad.

ANNONS
|

Det var vid 15.45-tiden som larmet om olyckan först kom in. Tre fordon var inblandade, enligt polisen. Däribland en lastbil, en personbil med släp och ytterligare en personbil.

Olyckan inträffade på riksväg 47, som under räddningsarbetets gång hölls avstängd. En person klämdes fast i sitt fordon efter olyckan.

– Personen ansågs vara allvarligt skadad enligt uppgifter från platsen, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisregion Väst.

Enligt Stefan Johansson, vakthavande befäl vid räddningstjänsten i mellersta Skaraborg, rörde det sig om en frontalkrock.

– Det är en lastbil och två personbilar inblandade, varav lastbilen och en av personbilarna frontalkrockat.

ANNONS

Räddningstjänsten började vid 16.30-tiden att avveckla sin insats. Enligt Trafikverket var vägen helt öppen vid 20.30.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS