Flera rån under lördagskvällen

Först utsattes en butik i Utby för pistolrån vid 18-tiden. En timme senare blir en man rånad när han tar ut pengar från en bankomat i Kortedala. Senare på kvällen utästts även en butik i Kode för knivrån.

ANNONS
|

Polisen har ingen anledning att tro att det finns någon koppling mellan händelserna. Ingen misstänkt gärningsman har gripits för något av brotten.

17:58 larmas polisen till en butik i Utby i Göteborg efter att tre gärningsmän tvingat till sig pengar och cigaretter bärandes på ett pistolliknande föremål. Ingen ska ha kommit till skada i samband med rånet.

18:48 blir en man rånad vid Kortedala torg. Två gärningsmän kommer fram till mannen precis när han tagit ut pengar från en bankomat och tvingar till sig kontanter genom att hota manne med kniv. Mannen ska inte ha skadats men var enligt polisen väldigt skärrad.

ANNONS

19:47 larmas polisen till en butik i Kode efter att två maskerade gärningsmän hotat till sig pengar och cigarettter. De maskerade männen ska ha hotat personalen med kniv. Inte heller här ska någon kommit till skada.

ANNONS