Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

En personbil voltade utanför Överlida. Räddningstjänsten räddade en kvinna som satt fast.

Flera olyckor i trafiken

Flera olyckor inträffade i Västsverige under tisdagseftermiddagen. På E45 krockade en bil med en skåpbil. I Frölunda åkte en bil in i ett bullerplank. Och utanför Överlida voltade en bil.

Strax före klockan 17 larmades det om en olycka på E45 vid Södra Surtemotet. En kvinna klev ur sin bil, uppgav smärtor i nacken och efterfrågade bärgning av bilen som blivit ganska rejält tilltryckt.

En skåpbil som på olycksplatsen stod några hundra meter bort, var inblandad i olyckan. Oklart hur allvarligt skadad kvinnan blev. Ambulans och räddningstjänst var på plats.

Klockan 18.09 körde en bil in i ett bullerplank i Frölunda vid korsningen Torgny Segerstedtsgatan - Långedragsvägen. Endast en bil var inblandad, skadeläget oklart enligt polisens presstjänst.

I Överlida körde en bil av vägen, voltade och landade på förarsidan. En kvinna satt fast. Vägen stängdes av och räddningstjänsten började jobba för att få ut kvinnan.

- Bilen låg på förarsidan så man fick ta ur henne via bakluckan, säger Anders Johansson, stabschef vid Södra Älvsborgs räddningstjänst.

Kvinnan som är född 1950 fördes med ambulans till Borås för undersökning.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.