Fem gripna – polisjakt efter inbrottstjuvar

Efter att inbrottstjuvarna slagit till mot elektronikbutiken fick polisen uppgifter om flyktbilarna. Efter att polisen stoppat tre bilar under natten kunde fem personer gripas misstänka för kuppen i Grästorp.

ANNONS
|

Polisen larmades om inbrottet i Västergötland vid 03.24 under natten. När polisen en stund senare fick syn på en av de utlarmade bilarna började efter en jakt som på gick i några minuter innan de kunde få stopp på den.

Tre personer kunde då gripas, medan en fjärde lyckades springa från platsen. I bilen anträffade polisen sedan stöldgods som tros vara från butiken som under natten blev utsatt för inbrottet.

Senare under natten stoppade polisen ytterligare en bil, den här med ett släp påkopplat. I samband med att bilen stoppades lyckades två personer i den fly till fots.

I släpet fanns det enligt polisen ”en hel del” elektronikvaror som man också misstänker kommer från nattens inbrott.

ANNONS

Polisen stoppade även en tredje bil under natten och i den greps två personer som också misstänks för samma inbrott.

Totalt kunde polisen alltså gripa fem personer efter nattens stöt. Utöver det har alltså även beslag gjorts från inbrottet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS