Familj i Stenungsund i coronakarantän

En familj i Stenungsund har satts i karantän sedan en av familjemedlemmarna smittats av det nya coronaviruset. Detta berättade kommunstyrelsens ordförande under ett möte på torsdagen.

ANNONS

Under torsdagens möte i Stenungsunds kommunfullmäktige informerade kommunstyrelsens ordförande Bo Pettersson (S) om hur Stenungsund arbetar med krishanteringen kring det nya coronaviruset, covid-19.

Han passade då även på att berätta att en familj i kommunen satts i hemkarantän efter att en av familjemedlemmarna konstaterats smittad av covid 19.

– Den personen är inte allvarligt sjuk, tillade Bo Pettersson.

Familjen ska enligt uppgift ha varit i Italien och åkt skidor.

Den insjuknade Stenungsundsbon är inte ett nytt fall, utan tillhör de tolv som tidigare konstaterats smittade "i Göteborgsområdet".

På torsdagen blev det också känt att skolorna i Stenungsund ställer in alla utlandsresor så som skolresor och elevutbyten tillsvidare.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS