En till sjukhus efter mopedolycka

På tisdagskvällen inträffade en singelolycka med en moped i Stenungsunds kommun. En person har förts till sjukhus. Polisen misstänker olovlig körning och drograttfylleri.

ANNONS
|

Det var klockan 21.40 som larmet om trafikolyckan inkom från SOS Alarm. Enligt händelsebeskrivningen inträffade den på Inre Ringleden i Stenungsunds kommun.

En enhet från räddningstjänsten, en ambulans samt polis ryckte ut till platsen.

– Det är en mopedist som har kört omkull. En person har förts till sjukhus med ambulans, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm.

Vid 23-tiden meddelade polisen att de har upprättat en anmälan om brott.

– Vi misstänker olovlig körning och drograttfylleri. Föraren blev förd till sjukhus, han klagade på lite nacksmärtor, men skadorna ska ha varit lindriga, säger Göran Carlbom, polisens vakthavande befäl i Väst.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS