En död efter knivskärning utanför nattklubb

En person har knivskurits till döds utanför en klubb i centrala Halmstad. Ytterligare en person vårdas på sjukhus med allvarliga skador. Två personer är anhållna misstänkta för mord samt försök till mord.

ANNONS
|

Det var klockan 04.25 på måndagsmorgonen som polisen larmades till Karl XI:s väg i Halmstad, där två personer hade blivit knivskurna.

De två skadade fördes till sjukhus med ambulans.

På måndagseftermiddagen meddelade polisen att en av personerna har dött och att anhöriga är underrättade.

Händelsen ska ha inträffat utanför en klubb i centrala Halmstad.

Två anhållna

Två personer är anhållna misstänkta för mord samt försök till mord. En tredje person är anhållen misstänkt för medhjälp till mord och försök till mord.

– Vi har arbetat på platsen och hållit en del vittnesförhör. Vi gör också andra initiala utredningsåtgärder och kollar på övervakningskameror och liknande, sa Fredrik Svedemyr på måndagsmorgonen.

ANNONS

Enligt GP:s fotograf på plats hade avspärrningar upprättats längs hela Karl XI:s väg vid 06-tiden på morgonen.

– Det är sju polispatruller här och de har spärrat av en bra bit, sa fotograf Linus Kamstedt Lindholm då.

Även räddningstjänsten befann sig på platsen under morgonen för att hjälpa till med avspärrningarna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS