En död efter bilolycka i Kvibille

En man i 65-årsåldern har avlidit efter en krock utanför Halmstad under fredagen. En lastbil och en personbil krockade och mannen fördes till sjukhus men avled sedan av sina skador.

ANNONS
|

Det var vid 11-tiden på fredagsförmiddagen som en lastbil och en personbil frontalkrockade på länsväg 601, i höjd med Kvibille.

– Personen i lastbilen har tagit sig ut, men personen i personbilen är fastklämd, sa Mats Rydberg, räddningstjänstens inre befäl, till Hallandsposten under fredagen.

65-åringen, som körde personbilen, fördes till sjukhus men avled senare av sina skador. Hans anhöriga är underrättade.

Enligt presstalesperson på Region Halland skadades även föraren i lastbilen, även han en man i 65-årsåldern, men lindrigt.

– Han avfördes från platsen med lindriga skador och var chockad så klart, säger Patric Mård på polisens krimjour Halland.

ANNONS

Händelsen utreds nu av polisen som grov vårdslöshet i trafiken. Utredningen kommer att fortsätta under måndagen.

– Ingen är misstänkt i nuläget, säger Patric Mård.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS