Dödsfall i Halmstad utreds som mord

En man har hittats död i Snöstorp i Halmstad. Polis har startat en utredning om mord. – Vi kan inte utesluta någonting i nuläget, säger Tina Nielsen, kommissarie på polisens krimjour.

ANNONS
|

Vid 13-tiden på lördagen hittades en kropp i Snöstorp i Halmstad. Polisen larmades till platsen och spärrade av området.

– Det stämmer att tekniker är på plats och arbetar. Men mer kan jag inte säga i nuläget, sa Tina Nielsen, kommissarie på polisens krimjour initialt.

Tekniker har undersökt kroppen under eftermiddagen, och under kvällen stod det klart att händelsen utreds som mord.

– Vi kan inte utesluta någonting i nuläget, säger Tina Nielsen, kommissarie på polisens krimjour.

Brott kan inte uteslutas

Kroppen, som hittades i ett grönområde, ska inte ha visat några tydliga indikationer på våld. Men att mannen bragts om livet kan alltså inte uteslutas.

ANNONS

– Anledningen är en oklar dödsorsak, säger Tina Nielsen efter att den tekniska undersökningen avklarats och avspärrningarna hävts på platsen.

Hon bekräftar att det rör sig om en 23-årig man.

– De anhöriga är underrättade, säger Tina Nielsen, kommissarie på polisens krimjour.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS