Död man hittad på vandringsled utanför Skövde

En avliden man hittades under lördagen på en vandringsled utanför Skövde. Omständigheterna kring hur länge han legat där och vad som hänt är oklara. En förundersökning om mord har inletts av polisen.
– Mannen är oidentifierad, säger Anders Landin, stationsbefäl på Polisen i Skövde.

ANNONS
|

Mannen hittades på en vandringsled av förbipasserande vid omkring klockan 18 på lördagskvällen. Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen.

– Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning, säger Anders Landin.

I nuläget kan polisen inte yttra sig mer om vad som hänt eftersom omständigheterna är oklara. Men en förundersökning med rubriceringen mord alternativt dråp är inledd.

Senare under lördagskvällen hade polisen fått fram en identitet på mannen. Mannen är i 55-årsåldern och anhöriga har underrättats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS