Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Död man hittad efter brand i villa

En död man har hittats i en villa i Tranemo kommun. Polisen larmades till adressen av grannarna.
– När patrullerna undersökte bostaden anträffades en död man och man kunde också konstatera att det hade brunnit i bostaden, säger Anna Göransson på polisen.

Grannarna kontaktade polisen under onsdagen på grund av att det inte hade sett sin granne på ett par dagar och när polisen undersökte den aktuella villan kunde man konstatera att det hade brunnit i den och i samband med det anträffades också en död man, vilket Borås Tidning var först med att rapportera om.

– Mannens identitet är inte fastställd, men allt tyder på att det är villaägaren och hans anhöriga är underrättade, säger Anna Göransson.

Kriminaltekniker undersökte under onsdagen villan och en rättsmedicinsk undersökning kommer nu att genomföras för att polisens ska få svar på hur mannen dog.

– Svaren från den tekniska undersökningen får fastställa brandorsaken och den rättsmedicinska undersökningen dödsorsaken. I nuläget finns det inget som tyder på att ett brott ligger bakom det som här hänt, säger Anna Göransson.

Fram till att polisen fått svar på sina undersökningar rubriceras den pågående förundersökningen som en misstänkt mordbrand.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.