Polisen var strax innan 20-tiden fortfarande vid brottsplatsen.
Polisen var strax innan 20-tiden fortfarande vid brottsplatsen.

Butik rånad i Halmstad

En butik i Halmstad rånades strax före stängningen under fredagskvällen. En person, beväpnad med vad polisen kallar ett pistolliknande föremål, ska ha lyckats lämna butiken med en oklar summa pengar.
– Det är ännu ingen gripen, säger polisens presstalesperson i region Väst, Fredrik Svedemyr.

ANNONS
|

Larmet kom in strax efter 19. En person hade rånat en järnhandel i Halmstad och lyckats komma därifrån med en hittills okänd summa pengar.

Polisen var strax innan 20-tiden fortfarande vid brottsplatsen.

– Vi tittar på övervakningsfilmen och håller en del vittnesförhör, säger Fredrik Svedemyr och fortsätter med att berätta att det inte finns några uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt under rånet.

– Men det finns ju skador som inte är fysiska, detta är en otäck händelse att råka ut för.

Sprang från platsen

Eftersom larmet är så pass färskt är uppgifterna fortfarande luddiga. Hur många som befann sig i butiken under rånet finns det ännu inga uppgifter om och signalement på gärningsmännen är inget polisen vill gå ut med i nuläget.

ANNONS

Personen ska efter rånet tagit sig från platsen till fots, och vid halvtio-tiden på fredagskvällen var ännu ingen gripen.

Däremot hade det kommit fram nya detaljer kring rånbytet: utöver den fortsatt okända summan pengar, ska även rånaren fått med sig en läsk och en chokladkaka från butiken.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS