Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Butik i Kungsbacka utsatt för rånförsök

En närbutik i Kungsbacka har utsatts för ett rånförsök av flera maskerade personer. Rånarna visade kniv och försökte råna butiken, men misslyckades och flydde från platsen. Ingen person är gripen för händelsen.

ANNONS
|

Under onsdagskvällen försökte flera personer råna en butik i Kungsbacka.

– Det är tre maskerade personer som visar upp en kniv och försöker tilltvinga sig saker, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Ingen person skadades i samband med händelsen. De tre männen ska ha varit maskerade med mask och bandana, men de fick inte med sig något från butiken.

– Man misslyckas och springer därifrån till en park där man försöker gömma en väska där man har lämnat en vit ishockeymask. Vi har tagit väskan i beslag nu, säger Thomas Fuxborg.

Under onsdagskvällen sökte polisen i området med hund. På torsdagsmorgonen hade ännu ingen gripits för händelsen och ingen person är misstänkt.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS