Brinnande bil anträffad efter stöt mot elektronikbutik

Strax före midnatt på söndagen forcerades en grind till en elektronikbutik i Lilla Edet. Senare under natten anträffades bilen i lågor.
– Det är oklart om de har fått med sig något från butiken, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

ANNONS
|

Vid 23.33 på söndagskvällen larmades polisen om att en bil hade forcerat grindarna till vitvarukedjan Elons område i Lilla Edet norr om Göteborg.

Under måndagsmorgonen var det fortfarande oklart för polisens presstalesman om personerna som ligger bakom händelsen fick med sig några varor från butiken.

– Bara det att de tagit sig in på området genom att köra ner grinden gör att det handlar om ett inbrott, men i övrigt vet jag inte mer just nu, säger Thomas Fuxborg.

Enligt polisens uppgifter ska det ha handlat om tre personer som var delaktiga i kuppen och de ska alla ha varit maskerade.

ANNONS

Drygt fyra timmar efter det första larmet hittades bilen som användes för att forcera grinden i lågor i området Öresjö.

– Det handlar om en stulen Volvo V70, säger Thomas Fuxborg.

Under måndagsmorgonen var ingen person gripen efter händelsen som nu fortsatt kommer att utredas.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS