Arkivbild
Arkivbild Bild: Johan Nilsson/TT

Blodig man knackade på i Ulricehamn – en anhållen misstänkt för människorov

På lördagsmorgonen kom en anmälan om att en man i 30-årsåldern hade blivit bortförd i en bagageutrymme och misshandlad. Senare under kvällen greps och anhölls en annan man i 30-årsåldern.
– Mannen är gripen och anhållen för människorov, men det kan inte uteslutas att det tillkommer rubriceringar eller gripanden, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson hos Polisen.

ANNONS
|

Strax efter klockan fem på lördagsmorgonen ska en misshandlad man i 30-årsåldern ha knackat på dörren till en lägenhet i Blidsberg, strax norr om Ulricehamn.

– Mannen knackade på hos en anmälare och är rejält slagen. Dessutom uppger han att han har blivit nedslängd i en bagagelucka.

Polis och ambulans kallades till platsen, och mannen fördes till sjukhus. Mannens skadeläge ska ha varit sådant att han stundom tappade medvetandet.

– Under lördagen har mannen varit bitvis borta i medvetandet. Vi kunde inte höra honom förrän senare under eftermiddagen.

Enligt polisen ska dock tillståndet ha stabiliserats under söndagen.

Anhållen för människorov

Vid 23-tiden på lördagskvällen tog polisen in en annan man i 30-årsåldern, varav denne sedan greps och anhölls i samband med ärendet.

ANNONS

– Mannen är gripen och anhållen för människorov, men det kan inte uteslutas att det tillkommer rubriceringar eller gripanden, Fredrik Svedemyr.

Polisen kan i nuläget inte säga om männen hade någon relation till varandra eller inte.

– Det är en del av förundersökningen framåt, att bena ut vad det här handlar om och vad som ligger bakom misshandeln, säger Fredrik Svedemyr.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS