Biljakt på E6 – en person gripen

Polisen har gripit en ung man efter en polisjakt på E6 under torsdagskvällen. Mannen misstänks nu för en rad olika brott.

ANNONS
|

Det var vid 18-tiden som en bilist vägrade stoppa på polisens signal i Stenungsundsområdet. I samband med detta inleddes en biljakt och polishelikopter deltog även insatsen.

– Det var en bil som inte stannade när vi försökte stoppa den, i stället försökte den åka ifrån polisen, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson i Region Väst.

Strax innan 19-tiden kunde bilisten stoppas, som visade sig vara en ung man i 20-årsåldern som saknar körkort.

Den unge mannen misstänks nu för en rad olika brott. Bilen har tagits i beslag av polisen.

– Han misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, han saknade körkort och misstänks också ha varit påverkad av narkotika, där av ringa narkotikabrott och drograttfylleri, säger Jenny Widén.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS