Bilist kör i fel riktning på riksväg 44

En bilist körde vid lunchtid på tisdagen i fel riktning på riksväg 44, uppger P4 Väst. Polisen har letat efter bilen i området kring Uddevalla.

ANNONS
|

En polisinsats pågick vid lunchtid på tisdagen i området kring Uddevalla. Polisbilar ska ha kört i hög fart i riktning mot Torp köpcentrum, enligt Bohusläningen.

Den som körde i höjd med Kärratunneln, från E6 mot Uddevalla, riskerade att möta bilen enligt P4 Väst.

– Det är flera inringare som har sett en bil röra sig i motsatt färdriktning på riksväg 44 i riktning mot Kärratunneln, säger Fredrik Larsson, jourhavande förundersökningsledare för västra Fyrbodal, till Bohusläningen.

En patrull är ute och letar efter bilen, uppger Fredrik Larsson för tidningen.

Efter lunch meddelar polisen att sökandet inte gett resultat.

ANNONS

– Det var en äldre kvinna som körde. När vi åkte upp och letade så anträffades hon inte, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS