Bil voltat i olycka i Frillesås

Enligt polisen har en förare färdats i hög hastighet på Göteborgsvägen i Frillesås och kört ner i diket och voltat. Föraren är spårlöst förvunnen sedan olyckan tidigt på söndagsmorgonen.
– Vi har varit på fordonsägarens hemadress men där var tomt, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson.

ANNONS
|

Räddningstjänst och polis larmades 8.15 av ett vittne. Enligt anmälaren ska föraren har kört i hög hastighet på Göteborgsvägen i Frillesås utanför Kungsbacka, kört i diket och voltat. Anmälare uppgav även att föraren setts springa från platsen.

Ambulans åkte till platsen men återvände då snabbt då ingen skadad påträffades.

Enligt polisen fanns spår av blod i bilen men var föraren befinner sig är alltjämt oklart.

– I bland blir skadade personer förvirrade och därför sökte vi av närområdet med hundpatrull. Vi har också varit i kontakt med sjukhus och andra vårdinrättningar för att undersöka om de tagit emot någon skadad. I nuläget betraktar vi fallet om en trafikolycka och övergår till allmän spaning i ärendet, efter föraren och arbetar, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson.

ANNONS

Bilen har inte rapporterats som stulen.

Då föraren kunde ta sig från platsen på egna ben är polisens bedömningen att personen klarade sig med lindrigare skador.

Vid halv-tretiden söndagseftermiddagen fanns ingen anmälan upprättat om försvunnen person eller polisen hade ingen ytterligare information att lämna i ärendet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS