Bil voltat i Härryda – person kvar inuti

En bil har voltat på väg 156 vid riksväg 40 och hamnat på taket vid en pendelparkering vid Ryamotet. Enligt polisen ska föraren vara kvar i bilen. Ambulans, polis och räddningstjänst arbetar på platsen.

ANNONS
|

Vid klockan 12 på fredagen fick polis och räddningstjänsten larm om en bil som voltat vid Ryamotet, där väg 156 passerar över riksväg 40, och hamnat på taket vid en pendelparkering.

Enligt räddningstjänsten var det en person kvar i bilen och de arbetar tillsammans med ambulansen med att ta hand om bilisten. Hur föraren mår är oklart.

– Allvarligt är det såklart, men patienten är ur bilen och omhändertagen av ambulansen, säger Björn Vanderkaay, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Väg 156 är avspärrad medan räddningspersonalen arbetar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS